Merja Vihtiälä hallituksen valinta talousjohtajaksi

Pälkäneen kunnanhallitus puolsi haastattelutyöryhmän esitystä ja esittää Merja Vihtiälän valintaa kunnan uudeksi talousjohtajaksi. Lopullisen päätöksen valinnasta tekee kunnanvaltuusto kokouksessaan 6. huhtikuuta.

Talousjohtaja toimii talouspalveluiden esimiehenä ja vastaa muun muassa kunnan laskentatoimen järjestämisestä, tilinpäätöksestä ja talousarviosta sekä kunnan talouden seurannasta. Talousjohtaja kuuluu kunnanjohtajan johtoryhmään sekä Pälkäneen Aluelämpö Oy:n ja Pälkäneen palvelukotisäätiön hallitukseen ja toimii tarvittaessa hallintojohtajan sijaisena.

Talousjohtajan virkaa haki tammikuun loppuun mennessä 23 henkilöä, joista viisi haastateltiin. Neljä kärkihakijaksi katsottua lähetettiin soveltuvuustesteihin ja haastatteluihin.

Nykyinen talousjohtaja Toni Leino jättää pestinsä lokakuun puolivälissä. Sitä ennen hän on kuitenkin virkavapaalla 24.9. alkaen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?