Ennakkoäänestysvilkkaus edellisvaalien tasolla

Ennakkoäänestysvilkkaus on nousemassa Pälkäneellä ja Kangasalla edellisten kuntavaalien tasolle. Ennen viimeistä ennakkoäänestyspäivää 4567 kangasalalaista eli 19,2 prosenttia äänioikeutetuista oli käynyt uurnilla. Pälkäneellä äänestysprosentti nousi maanantain jälkeen 22,7:ään. Äänensä oli antanut 1216 pälkäneläistä.

Edellisissä kuntavaaleissa ennakkoon äänesti 21,4 prosenttia kangasalalaisista ja 26,2 prosenttia pälkäneläisistä.

Maanantai oli vilkkain ennakkoäänestyspäivä, sillä uurnilla kävi yli 210 000 suomalaista eli lähes viisi prosenttia äänioikeutetuista. Ennakkoäänestys päättyy tiistaina ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntai.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?