Pälkäneen S-market laajensi aukioloaikojaan

S-market Pälkäne on laajentanut aukioloaikojaan. Sunnuntain aukioloaika laajenee sekä aamusta että illasta: sunnuntaina kauppa aukeaa jatkossa jo kello 10 ja on avoinna iltayhdeksään asti. Kesäsesongin ajan eli toukokuusta elokuuhun S-market on avoinna arki- ja lauantai-iltaisin kello 22 asti. Kangasalan puolella S-market ja Prisma palvelevat joka ilta kello 22 asti.

Pirkanmaan Osuuskauppa laajensi huhtikuun alusta muidenkin kauppojensa aukioloaikoja: viisi Prismaa, 21 S-marketia ja 11 Sale-myymälää palvelevat jatkossa entistä laajemmin aukioloajoin. Lisäksi mökkiläisten suosimilla kesäpaikkakunnilla aukioloja muutetaan myös kesäkuukausien ajaksi.

Kauppojen aukioloajat vapautuivat reilu vuosi sitten.

– Vuosi sitten kerroimme, että katsomme rauhassa aikojen toimivuutta ja olemme valmiit miettimään uusia ratkaisuja. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta liittyen arjen helpottumiseen, ja tähän pohjautuen osa toimipaikoistamme tulee jatkossa palvelemaan entistä laajemmin. Erityisesti iltoihin on toivottu lisää tunteja, kertoo osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko.