Äänestyspaikat avoinna kahdeksaan asti

Kuntavaalien äänestyspaikat ovat avoinna sunnuntain vaalipäivänä aamuyhdeksästä iltakahdeksaan.

Pälkäneellä väki suuntaa uurnille Kostian koululle, Rautajärven koululle, Salmentaan liikuntahallille, Luopioisten yhdistysnurkkaan tai Aitoon Honkalaan.

Kangasalla vaalipäivän äänestyspaikat ovat samat kuin vuoden 2015 eduskuntavaaleissa lukuun ottamatta Ruutanan äänestysaluetta, jossa äänestyspaikka on siirtynyt seurakuntakodilta Ruutanan koululle, Koivurinteen päiväkoti- ja koulutiloihin.

Muut äänestyspaikat Kangasalla ovat Kuhmalahden seurakuntatalo, Sariolan koulu, Raikun koulu, Havisevan koulu, Huutijärven koulu, Kautialan koulu, Liuksialan koulu, Suoraman koulu, Pitkäjärven koulu ja pääkirjasto.

Vaalipäivänä äänioikeutettu saa äänestää vain siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty äänestäjälle ennen vaaleja lähetettyyn ilmoituskorttiin. Ilmoituskortti äänioikeudesta on hyvä ottaa mukaan, mutta se ei ole kuitenkaan pakollinen. Äänestyksessä on oltava mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus, kuten henkilökortti, ajokortti, passi tai kuvallinen Kela-kortti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?