Vaalituloksia seurattiin aktiivisesti shl.fi:ssä

Kuntavaalit kiinnostivat Sydän-Hämeen asukkaita kovasti vaalipäivänä 9. huhtikuuta. Vaalisunnuntain aikana shl.fi:ssä oli yli 60% enemmän kävijöitä verrattuna tavalliseen sunnuntaihin. Sivulatauksia kertyi yhden päivän aikana lähes 7 500, ja suurin osa kävijöistä vieraili nimenomaan Sydän-Hämeen Lehden Kuntavaalisivustolla. Päivän alussa moni näytti vielä pohtivan omaa ehdokastaan, sillä vaalikoneella riitti tekijöitä ja ehdokaslistoja tutkittiin ahkerasti. Iltaa kohden kävijävirta kääntyi Sydän-Hämeen Lehden vaalitulospalveluun.

Sydän-Hämeen Lehti seurasi aktiivisesti kuntavaalien tuloslaskentaa shl.fi:ssä, jonne Pälkäneen ja Kangasalan tulokset päivittyivät reaaliaikaisesti. Pälkäneellä ääntenlaskenta valmistui hieman ennen kello 21.30, ja Kangasalla laskenta valmistui hieman kello 23 jälkeen.

Vaalien tulokset ovat esillä Sydän-Hämeen Lehden Kuntavaalisivustolla osoitteessa shl.fi/kuntavaalit. Kuntavaalisivusto on tulevaisuudessakin näkyvissä shl.fi:ssä, joten vaalien teemoihin ja tuloksiin voi palata myös valtuustokauden edetessä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>