Puheenvuoro nuorille

Kuva viime vuoden Sull´on asiaa päättäjille -tilaisuudesta.

Nuoret haluavat sanoa ja vaikuttaa, kuunnellaanko nuoria? Kangasalalaiset nuoret ja kunnan vaikuttajat kokoontuvat Sull’on asiaa päättäjille – keskustelutilaisuuteen Kangasala-talon valtuustosaliin tiistaina 18.4. kello 17. Kaikki vaikuttamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Tänä vuonna keskusteluaiheina ovat peruskoulun erityisopetus ja luokkakoot sekä harrastusmahdollisuudet lapsille ja nuorille. Tilaisuudessa myös mietitään, millainen on kunkin oma tulevaisuuden kaupunki.

Sull’on asiaa päättäjille on tilaisuus jokaiselle aiheista kiinnostuneille, keskustelemaan pyrkiville ja nuoria ajatteleville. Kangasalan nuorisovaltuuston järjestämä keskustelutilaisuus järjestetään nyt viidettä kertaa.