Kukkiakodon tapahtumarikas pääsiäisviikko päättyi juhlavaan toivekonserttiin

Kukkiakodossa vietettiin tapahtumarikasta pääsiäistä. Kukkiakoto kiittää kaikkia talossa vierailleita esiintyjiä.

Pääsiäisviikon aluksi malkamaanantaina karaokekerholaiset viihdyttivät asukkaita perinteisellä tanssimusiikilla. Asukkaat nauttivat kovasti musiikista ja tanssin pyörteistä. Tikkutiistaina lukupiirissä oli iso joukko kirjallisuuden janoisia asukkaita kuuntelemassa kertomuksia Karjalasta.

Kellokeskiviikkona Kukkiakodossa hiljennyttiin Herran Pyhälle Ehtoolliselle Janne Veston johdolla. Kiirastorstai ja pitkäperjantai vietettiin hiljaisuudessa oman porukan kesken. Lankalauantaina Arto Reunanen hurmasi asukkaat ja henkilökunnan lauantain toivekonserttimusiikilla. Konsertissa kuultiin muun muassa Tapio Rautavaaran ja Junnu Vainion ikivihreitä hittejä.