Janne Niemi kiersi kylän nopeimmin

Janne Niemi juoksi lumipyryssä lähelle reittiennätystä.

Tamperelainen Janne Niemi oli kiireisin Kaukkalan kyläteillä, kun juoksukausi starttasi lauantaina Kaukkalan ympärijuoksulla. Voittaja kiersi viiden kilometrin lenkin kuusi sekuntia hitaammin kuin viime vuonna reittiennätyksen tehnyt Teppo Syrjälä.

Tänä vuonna talvinen keli tarjosi lisähaastetta matkantekoon: lähtöhetkellä alkanut sankka lumipyry kesti reilun vartin, jonka kärkijuoksijat käyttivät reittiin.

Ada Aarnio voitti nuorten sarjan.

Nuorten sarjassa kovinta vauhtia piti vasta 12-vuotias Ada Aarnio. Juoksun lisäksi suunnistusta ja hiihtoa harrastava lahjakkuus jätti nuorten kakkosta Aina Aarniota puoli minuuttia. Naisten sarjan voitti Marika Jokinen.

Muutama vuosi sitten elvytetyn perinnetapahtuman järjestelyistä vastuuta kantava Aki Niemi ehti itsekin viivalle. Aitoolainen oli miesten kisassa neljäs.

Kaukkalan ympärijuoksu ei kerännyt juoksijoita aivan edellisvuosien tapaan, vaan lähtijöiden joukko supistui viime vuodesta puoleen.

Kaukkalan ympärijuoksu 22.4., matka 5 km.

Miehet 1) Janne Niemi 16.48, 2) Juha Nyyssönen 17.10, 3) Reijo Ronnila 17.13, 4) Aki Niemi 18.19, 5) Jaakko Ranta 18.28, 6) Viljo Kirjavainen 19.54, 7) Joonas Kuisma 20.40, 8) Ismo Ali-Rekola 22.13, 9) Marko Martikainen 22.19, 10) Tommi Lahtinen 26.04, 11) Risto Kurkk 29.34, 12) Anssi Lahtinen 29.35.

Naiset 1) Marika Jokinen 24.28, 2) Riina Marttila 27.43.