Remontti: Rakennustyöt rajoittavat torin käyttöä

Tori uusiutuu juhannukseksi

Pälkäneen tori poistuu ensi viikolla käytöstä muutostöiden vuoksi. Remontti pyritään saamaan valmiiksi juhannukseen mennessä.

Kulkureitti seurakuntatalolle pidetään auki, mutta se saattaa siirtyä töiden aikana. Torin laita on palvellut seurakuntatalon ja Kostian koulun parkkipaikkana. Remontin aikana autot on jätettävä esimerkiksi S-marketin parkkipaikalle. Viikonloppuisin myös koulun pihaa voi käyttää pysäköintiin. Lisäksi koulukyydit menevät uusiksi, sillä remontin aikana lapsia ei voi jättää torille.

Torin uudistuksessa Suurin työ on kivetyksen rakentaminen. Se vie 3–4 viikkoa. Torille tulee myös paviljonki, jossa on neljä myyntipaikkaa. Sen lisäksi kauppaa voi tehdä nykyiseen tapaan autoista.

Torille saadaan myös uusia istutuksia ja puita. Isoimpia puita valaistaan alaviistosta, jolloin ne tulevat entistä näyttävämmin esiin.

Torille vedettävät sähköt helpottavat erilaisten tapahtumien järjestämistä. Torin suunnitelmiin voi tutustua kunnantalon infossa.

Ristin muotoisen paviljongin alle tulee lumpeenkukan muotoinen kivetys. Myyntikatoksena toimiva paviljonki tulee torin kirkon puoleiseen päätyyn.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?