Parkkiruudut torille

Onkkaalan tori menee kuulemma remonttiin. Remontin lopuksi olisi hyvä maalata toriin selvät parkkiruudut. Nykyisin siellä jätetään autoja vähän miten sattuu.

Kun yksi parkkeeraa autonsa kohtisuoraan muuria vasten, niin eikös jo seuraava laita autoaan vinoon ja vie siten yhdellä autolla kaksi paikkaa! Tämmöisten toheloitten takia olisi hyvä olla selvät ruudut.

Yks juttu vielä. Torilta kuljetaan vähän oikaisten puun ja pensaan välistä kirkkomaalle vieville portaille. Paikalliset ovat osanneet pitää tämän reitin vapaana, mutta viime aikoina siihenkin on alettu pysäköidä. Siinä saisi olla keltainen viiva, yhden parkkiruudun levyinen, ettei vanhan kirkkokansa tuttua reittiä tukita.

Autoilija kirkossakävijä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?