Tori muuttaa kunnantalon parkkipaikalle

Tori siirtyy remontin ajaksi kunnantalon parkkipaikalle.

Pälkäneen tori muuttaa touko–kesäkuun remontin ajaksi kunnantalon parkkipaikalle. Torin evakkopaikaksi kaavailtiin myös vieressä sijaitsevaa S-marketin parkkipaikkaa. Se ei ole kuitenkaan kesällä käytettävissä.

– Parkkipaikka tahtoo olla muutenkin kesän mökkisesonkiaikaan täynnä. Esimerkiksi rippikirkkopäivinä asiakkaiden autot eivät ole mahtuneet pihaan, kun kirkkokansa on täyttänyt parkkipaikan, ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen kertoo.

Torin muutostöiden pitäisi valmistua juhannukseksi.

Ristin muotoisen paviljongin alle tulee lumpeenkukan muotoinen kivetys. Myyntikatoksena toimiva paviljonki tulee torin kirkon puoleiseen päätyyn.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?