Opiskelijoiden kevätkonsertti ja haku

Valkeakosken musiikkiopiston Pälkäneen toimipisteen kevätkonsertti seurakuntatalolla tiistaina  23.5 kello 18. Konsertissa kuullaan soittajia vasta-alkajista musiikkiopiston päättötodistuksen saajiin. Säveltäjinä muun muassa J. S. Bach ja S. Rachmaninoff. Lisäksi konsertissa soittaa musiikkiopiston Superpuhaltajat johtajanaan Sari Leiviskä. Superpuhaltajat on opiston nuorempien puhaltajien orkesteri ja siinä soittaa oppilaita Pälkäneen lisäksi Valkeakosken ja Akaan toimipisteistä. Puhaltajilta kuullaan muun muassa teemat elokuvista Titanic ja Pirates of the Caribbean. Konserttiin on vapaa pääsy

Vielä ehtii hakea

Haku musiikkiopiston oppilaaksi on parhaillaan käynnissä. Pälkäneellä on mahdollista opiskella pianon- ja viulunsoittoa. Valkeakoskella on tarjolla opetusta muissakin instrumenteissa. Lisäksi Pälkäneellä toimivat musiikkiopiston muskarit. Hakuohjeet ja lisätietoja löytyy musiikkiopiston nettisivuilta www.valkeakoski.fi/musiikkiopisto.