Tähtää viivojen väliin

Pälkäneen kunnantalolle toriremontin ajaksi siirtynyt tori kuhisi lauantain kesänavauksessa niin, että moni toivoi torin jäävän pysyvästi keskeisemmälle ja isommalle parkkipaikalle. Pientä harmia torihulinassa aiheutti parkkipaikkojen löytyminen: torikojut valloittavat suuren osan pysäköintiruuduista, eikä kauppojenkaan parkkipaikoista ollut apua, sillä nekin olivat tupaten täynnä.

Siksi torin kahvittelijoita närästi kuvan pysäköintisuoritus: viivojen päälle vinoon ajettu auto vei kahden auton tilan. Ukkoporukka vakuutti, että auto olisi nostettu ruutuun poikittain, jos sen muoviosat eivät jäisi tartuttaessa käteen.

Täydellä torilla ovat parkkipaikat kortilla. Siksi kahden auton tilan vienyt pysäköijä suututti kahvittelijoita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?