Erkki Kolusta Vuoden Liikuttaja

Sydänhämeen eläkeläisten bussimatkoista monille tutuksi tullut Erkki Kolu sai Luopioisten Leijonilta Vuoden Liikuttaja -tunnustuksen. Hän on toiminut matkoilla bussinkuljettajana mutta myös uutterana matkojen ideoijana ja yliyön matkoilla neuvottelijana vastuullisen matkanjärjestäjän kanssa. Esimerkiksi viime vuonna hän järjesti kahdeksan eri koti- ja ulkomaanmatkaa, jotka onnistuivat erinomaisesti ja osanottajat olivat tyytyväisiä. Nämä onnistumiset ovat olleet merkittävä edistäjä Sydänhämeen eläkeläisyhdistyksen suosioon ja jäsenmäärän kasvuun.

Erkki Kolu on toiminut pitkään matkojen järjestelyhommissa. Toiminta on alkanut jo ennen Luopioisiin muuttoa Hämeenlinnasta, jossa hän alkoi järjestää matkoja esimerkiksi olympialaisiin. Tälle oli luonnollinen pohja hänen aikaisempi toimintansa aktiiviurheilijana.

Erkki Kolu on tullut tunnetuksi erinomaisena yhteishengen ylläpitäjänä ja innostajana niin matkoilla kuin muissakin tapahtumissa. Hän saa ihmiset nousemaan ylös ja lähtemään liikkeelle ja nostattaa pintaan hyvän fiiliksen. Tähän hän näyttää hyvää esimerkkiä omalla aktiivisella liikuntaharrastuksellaan.

Luopioisten Lions -klubi myöntää Vuoden Liikuttaja -palkinnon tunnustukseksi omatoimisesta palvelutoiminnasta, joka lisää yleistä hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Palkintoa on jaettu jo yli 20 vuoden ajan. Viime vuonna vastaavan huomionosoituksen sai liikunnan monitoiminainen Reetta Heikkilä.