Mirva Kittilä valittiin maakuntahallitukseen

Pälkäneen historian ensimmäinen valtuuston naispuheenjohtaja Mirva Kittilä (kesk) valittiin keskustan edustajana 11-jäseniseen maakuntahallitukseen.

Maakunnalliset luottamuspaikat jaettiin puolueiden kuntavaalikannatuksen mukaisesti. Toimikausi on yksivuotinen, sillä ensi tammikuun maakuntavaaleissa valittavat luottamushenkilöt aloittavat työnsä maaliskuussa 2018. Lyhyen toimikauden vuoksi maakunnallisissa luottamustehtävissä jatkoi tavallista enemmän entisiä edustajia, jotka tuntevat toimielimet ja asiat jo ennestään.

Kangasalaa maakuntahallituksessa edustaa Hanna Laine (sd). Kangasalalainen Mauri Jussila (kok) valittiin Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston varsinaiseksi jäseneksi ja Sonja Koto (vihr) nokialaisen Leo Lähteen varajäseneksi.

Pälkäneläispäättäjistä Reetta Mathier (vihr) istuu sairaanhoitopiirin tarkastuslautakunnassa, Jyri Kankila (vihr) alueellisessa ympäristöterveydenhuollon jaostossa ja Virpi Pohjola (kok) alueellisessa jätehuoltolautakunnassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?