Poliisi ajoi takaa moottoripyöräilijää

Poliisi ajoi tiistai-iltana kuuden jälkeen moottoripyöräilijää takaa Pälkäneen keskustassa. Oranssilla KTM-moottoripyörällä liikkeellä ollut kuski ei noudattanut poliisin pysäytysmerkkiä Pälkänevedentiellä, vaan kaahasi karkuun kevyen liikenteen väylien ja metsäpolkujen kautta.

Takaa-ajo alkoi Kostiakodin ja punttisalin välistä leikkipuistolle nousevan lenkkitien kautta ja jatkui kohti Paavolanharjua. Kovalla vauhdilla paennut kuski repi rekisterikilvet irti ja hylkäsi moottoripyöränsä Pitkäpellontien päässä sijaitsevalle mastolle.

Poliisi selvitti moottoripyörän omistajan runkonumeron perusteella. Läheisestä metsästä löytyi myös kuljettajan kypärä ja reppu, jossa oli henkilökohtaisia papereita.

Poliisi takavarikoi moottoripyörän. KTM:n kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?