KuntaPron Kangasalan toimipisteessä vietettiin avajaisia

KuntaPro Oy:n Kangasalan toimipisteen avajaisia vietettiin perjantaina. Kallion yritysalueella Hampuntiellä sijaitseva noin 700-neliöinen toimitila on yrityksen neljäs toimipiste; aiemmin sellainen on perustettu Poriin, Hämeenlinnaan ja Tuusulaan.

Kangasalan ja Pälkäneen kirjanpitoa ja palkkahallintoa pyöritetään Kallion yritysalueelta ulkoistetuin voimin. Ulkoistamisen ja entistä automatisoidumpien järjestelmien avulla kuntien henkilöstön työpanosta lasketaan vapautuvan muuhun käyttöön. Muutoksen myötä kunnat saavat myös aiempaa paremmat työkalut ajantasaiseen talouden seurantaan.

– Tervetuloa Kangasalle. Kunnan tekemä valinta on osoittautunut oikeaksi, Kangasalan kunnanjohtaja Oskari Auvinen lausui avajaisissa.

KuntaPron toimitusjohtaja Mika Kantola totesi avajaisissa olevansa iloinen siitä, että yritys voi tarjota toimintavarmoja ja laadukkaita palveluja asiakkailleen.

Kakkukahvien jälkeen avajaisvierailla oli mahdollisuus tutustua toimitiloihin. Nykyaikaisissa ja valoisissa tiloissa on esimerkiksi kaksi viherseinää. Toinen viherseinistä rakentuu sammalista, toinen puolestaan elävistä kasveista. Tiloissa on käytetty paljon myös massiivipuuta, joka sekä sitoo että luovuttaa kosteutta. Useimmat ratkaisut ovat rakentamisesta vastanneen Markku Lajusen käsialaa.

– Tila on rakennettu halliin, ja monen ratkaisun tavoitteena on ollut pehmentää hallimaista vaikutelmaa, KuntaPron hankinta- ja hallintojohtaja Markku Syvänen kertoi.

Innovatiivisia ratkaisuja

KuntaPron Kangasalan toimitiloissa työskentelee päivittäin parisenkymmentä ihmistä. Talossa kokeillaan rohkeasti uusia ja innovatiivisia asioita. Yhdessä työpisteessä on kokeilussa tietokonepöydän alle asetettu kävelymatto. Alakerrassa sijaitsevat neuvotteluhuoneet ja Skype-huoneet, yläkerrassa puolestaan varsinaiset työpisteet.

– Olemme olleet tyytyväisiä tiloihin ja uskon, että olemme sitä jatkossakin, Syvänen mietiskeli avajaisissa.