Ikäihmisten tanssit Vilpolassa

Eleassa musisoivat Mikko Maisio, Noora Karjalainen, Maija Koskenalusta ja Oskari Pelli.

Kangasalan ja Pälkäneen ikäihmiset juhlivat keskikesää ohjelmallisissa lavatansseissa Onkkaalan VPK:n Vilpolan lavalla juhannusviikolla tiistaina 20.6. kello 14–17. Kaikille avoimissa, ohjelmallisissa lavatansseissa tanssitaan Elea-orkesterin viihdyttämä. Luvassa on vanhaa tanssimusiikkia ja yhteislaulua. Pääsymaksuttomat lavatanssit järjestää Kangasala-talon koordinoima Kulttuuria lähelle -hanke.

Kulttuuria lähelle -hanke kutsuu Kangasalan ja Pälkäneen ikäihmiset kesäjuhlaan VPK:n Vilpolan lavalle Pälkäneelle tiistaina 20.6. kello 14–17. Ohjelmallisissa lavatansseissa laitetaan jalalla koreasti vanhan tanssimusiikin tahtiin, lauletaan yhdessä ja nautitaan tarjoiluista. Juhannuksen alusviikon hyväntuulen juhlaan on vapaa pääsy.

Musiikista vastaa nelihenkinen Elea-orkesteri, johon kuuluvat Mikko Maisio, haitari; Noora Karjalainen, laulu; Maija Koskenalusta, piano ja laulu sekä Oskari Pelli, rummut. Tilaisuuden järjestää Kangasala-talon koordinoima Kulttuuria lähelle -hanke yhteistyössä Kangasalan ja Pälkäneen vanhustyön kotihoidon ja palveluasumisyksiköiden kanssa.

Kulttuuria lähelle -saavutettavuushanke tuottaa taidetta ja kulttuuria kyliin ja taajamiin Kangasalla ja Pälkäneellä. Mukana on koko kulttuurin kirjo musiikista teatteriin, tanssiin ja sirkukseen, kuvataidetta ja kirjallisuutta unohtamatta. Kangasala-talon koordinoiman hankkeen osatoteuttajia ovat Kimmo Pyykkö -taidemuseo, Kangasalan kirjasto, Kangasalan ja Pälkäneen kuntien kulttuuritoimet ja Kulttuuriosuuskunta Terä.

Lavatanssit ikäihmisille Onkkaalan VPK:n lavalla Vilpolassa ti 20.6. klo 14–17. Osoite: Koulutie 6, Pälkäne.