MeNyt -tapahtumat saa myös radioon

Toista sataa sydänhämäläisjärjestöä ja kylää välittää tietoa toiminnastaan MeNyt -palvelun avulla. Sen kautta tapahtumat saa parilla klikkauksella sekä nettiin että Sydän-Hämeen Lehteen.

Heinäkuun alussa aukeaa myös uusi kanava: halutessaan tapahtumat saa myös radioon. SUN Radio lukee MeNyt -tapahtumavinkkejä kesällä tiistaisin kello 14.20 ja 18.20, syyskuun alusta alkaen myös torstaisin. Lähetykseen mahtuu kuusi tapahtumaa päivässä. Ensimmäiset MeNyt -tapahtumat luetaan radiossa tiistaina 4.7.

MeNyt-palvelusta peritään vuosimaksua, jota voi käyttää radion menovinkkien lisäksi paperilehden MeNyt -palstan ja netin Tärpit-palstan ilmoituksiin. Netissä tapahtumat näkyvät menyt.fi-sivuston lisäksi lehden ja radion sivuilla (shl.fi/menyt ja radiosun.fi/menyt) sekä kunnan tapahtumakalenterissa (www.palkane.fi/tapahtumat).

Sydän-Hämeen Lehden kanssa samaan konserniin kuuluvaa SUN Radiota kuuntelee noin 80 000 pirkanmaalaista viikossa.

Seudun MeNyt -tapahtumat löytyvät Radio Sunin sivuilta ja heinäkuun alusta alkaen myös eetteristä.