Auvinen Pirkanmaan Jätehuollon hallitukseen

Kangasalan kunnanjohtaja Oskari Auvinen valittiin Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n hallituksen jäseneksi seuraavalle kaudelle Muita valittuja olivat Heidi Rämö (Lempäälä), Jari Haapaniemi (Nokia), Juha Kuusisto (Orivesi), Olli Niemi (Pirkkala) ja Antti Ivanoff, Esa Kanerva sekä Oras Tynkkynen (Tampere).
Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhtiökokous vahvisti 12. kesäkuuta viime vuoden tilinpäätöksen  ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja toimitusjohtajalle.
Yhtiön liikevaihto oli 39,4 miljoonaa euroa ja tilikauden voitto 2,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa oli 72 henkilöä vuonna 2016. Pirkanmaan Jätehuollolla on 17 omistajakuntaa ja yhtiön toimialueella asuu 437 000 asukasta. Yhtiökokouksessa kaikilla osakaskunnilla on edustajat. Päätösvalta yhtiökokouksessa jakautuu äänimääräosuuksien mukaisesti. Yhtiö ei maksa osakkailleen osinkoa, vaan tulos käytetään jätehuoltopalvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?