Suomalaisia säveliä sekä runoja Kukkialta

Kukkia- kvartetin muodostavat Riikka Westerlund, viulu, Katri Nikkanen, viulu, Ilona Rechhardt, alttoviulu sekä Marion Göbel, sello.

Kukkia-kvartetin kesäkonsertissa Puutikkalan kauniilla VPK:n talolla heinäkuun ensimmäisenä päivänä  kuljetaan sävelten ja runojen siivin eri puolilla järveä, joka on antanut kvartetille nimensä. Kukkia-kvartetti soittaa konsertin alkupuolella suomalaisia, kevyitä klassisia suosikkiteoksia, muun muassa Jean Sibeliusta ja Einojuhani Rautavaaraa. Sitten musiikki ja runot lomittuvat keskenään. Runokukkijan lausujat esittävät Kukkian rannoilla syntyneitä runoja ja kvartetti soittaa runoihin sopivia tuttuja suomalaisia sävelmiä. Luvassa jopa uusi rap-runo Kukkiasta.

Kukkia- kvartetin muodostavat Riikka Westerlund, viulu, Katri Nikkanen, viulu, Ilona Rechhardt, alttoviulu sekä Marion Göbel, sello. Kyseessä on  jo kolmas kvartetin esiintyminen Pälkäneellä.

Puutikkalan Vpk:n talolle kootaan myös tukinuitosta kertova näyttely. Salissa on esillä myös Erkki Salmisen akvarelleja tutuista järvimaisemista, muun muassa Kukkian virralta.

Konsertti kuuluu Kukkia Soi –festivaaliin ja yhteistyökumppanit ovat Puutikkalan VPK ja Kulttuuriyhdistys Mikkolan Navetta ry. Konserttia ovat tukeneet Pälkäneen kunta ja Aito Säästöpankkisäätiö. Lippuja myydään ennakkoon Luopioisten kuntainfossa ja Puutikkalan puodissa.

Kukkia-kvartetti ja Runokukkia

Konsertti Puutikkalan VPK:n talolla

la 1.7.2017 klo 14

Puffetti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?