Kilta kutsuu Pälkäneen yhteiskoulua käyneitä toritapaamisiin

Lähde heinäkuiselle torille tapaamaan kouluaikaisia kavereitasi! Pälkäneen yhteiskoulun ja lukion kilta ry kutsuu edellisvuosien malliin entiset ja nykyiset oppilaat sekä henkilökunnan tapaamaan toisiaan kesäloma-aikana juurilleen palatessaan. Tule toreille moikkaamaan entisiä koulukavereitasi seuraavina heinäkuun toripäivinä: Onkkaalan tori keskiviikkona 26. heinäkuuta ja Luopioisten tori torstaina 27. heinäkuuta. Killan hallituksen jäseniä on paikalla kello 10-12. Toritapahtumissa on myynnissä killan julkaisema koulumuistokirja, ja jaossa on koulun vanha matrikkeli.

Killan toripäivistä toivotaan taas kesäisen lämpimiä kuten oli tässä taannoisessa Luopioisten toritapahtumassa, jolloin joukko entisiä yhteiskoulululaisia tapasi toisiaan juttutuokioiden merkeissä.