Triathlon-tapahtuma ensin Kangasalla

Uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistävä Kangasala Triathlon järjestetään kolmatta kertaa ensi viikonloppuna. Tapahtumapaikkana 22.– 23.7. on Mobilia, jonne saapuu ennakkotietojen mukaan lähes 330 kilpailijaa ympäri Suomen. Tapahtuma alkaa lasten kilpailulla lauantaina kello 9.30. Lasten kisan jälkeen kisaviivalle asettuvat ensikertalaisille räätälöidyn Kokeile -sarjan kilpailijat ja sprinttivauhtiaan mittaavat Kunto+ -sarjalaiset. Sunnuntaina on vuorossa Kunto -matka ja ”kuninkuusmatka” Super.

Kilpailun nuorin osanottaja on vasta 4-vuotias ja niin sanottua kokeneinta kaartia edustaa 73-vuotias herrasmies Kunto+ -matkalla.

Järjestäjien mukaan tapahtuma-alueella on paljon erilaista oheistoimintaa kisaviikonlopun aikana.

Triathlon-harrastajille jää viikko aikaa palautua viikonlopun urakastaan – ensi viikonloppuna on vuorossa perinteinen Kukkia Triathlon Luopioisissa.