Riikka Lehtonen ja Nette Tuominen beach volleyn EM-kisoihin

Sekä Riikka Lehtonen että Nette Tuominen ovat tuttuja myös LP Kangasalan paidasta. Kuvassa Nette Tuominen.

Jyväskylän SM-finaaleihin kokoontunut beach volley -väki sai myöhään perjantai-iltana ilouutisia Euroopan Lentopalloliitosta. Suomi sai nimittäin neljännen paikan tällä viikolla Latviassa pelattaviin lajin EM-kisoihin, kun kangasalalainen Riikka Lehtonen ja Nette Tuominen nousevat varasijalta Jurmalan lopputurnaukseen.

Tätä ennen paikan EM-kisoihin olivat varmistaneet jo Lehtosen pelikaverit Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen, Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen sekä Pekka Piippo ja Jyrki Nurminen.

Paikka Lehtoselle ja Tuomiselle avautui, kun italialaispari Marta Menegatti/Rebecca Diane Perry jää pois kisoista. Lehtonen pelaa EM-finaaleissa neljättä kertaa, Tuomiselle Jurmalan turnaus on ensimmäinen arvokisatasolla

– On kunnia päästä kentälle Riikan kanssa – se merkitsee todella paljon. Arvokisakokemus on minulle täysin uusi ja tietenkin olen innoissani, mutta fiilis on myös hieman jännittävä. Uskon, että lähdemme pelaamaan ilman paineita ja nauttimaan hienosta tilaisuudesta. Kiitos Suomen beach volley -maajoukkueelle, että sain mahdollisuuden tähän, kangasalalaiselle lentopalloyleisölle tuttu Tuominen iloitsee.