Terve, metsä, terve, vuori -luontoretki ja -konsertti Vehoniemessä

Lapsille suunnattu moniaistinen luontoretkien ja konserttien sarja pysähtyy Vehoniemessä lauantaina 26.8. kello 15. Tapahtumapaikkana on Vehoniemen Alamaja. Konsertti koostuu vanhoista suomalaisista lastenlauluista ja yksinlauluista, jotka ovat saaneet innoituksensa luonnosta. Laulut koonnut Marjukka Eskelinen säestää pianolla mezzosopraano Saara-Maija Strandmanin ja tenori Eero Lasorlan laulaessa.

Konserttisarja on osa Suomen luonnonsuojeluliiton 100 luontohelmeä -kampanjaa. Se vaalii rikasta kansallista lauluperinnettämme ja tuo taiteen avulla esille kolmea Pirkanmaan arvokasta luontohelmikohdetta: Mäntänvuori-Keurusselän, Kauppi-Niihaman ja Vehoniemenharjun.

Konsertit alkavat Maija Ihantolan vetämällä moniaistisella retkellä luontohelmikohteeseen.

Saara-Maija Strandman.
Marjukka Eskelinen.
Eero Lasorla.