Vehoniemi muuntuu taas vallattomaksi

Tiistaina 29. elokuuta Vehoniemen harjulla järjestetään perinteinen Vallaton Vehoniemi -tapahtuma alkaen kello 17.30. Tapahtuma pidetään näkötornin lavalla, mutta sateen sattuessa se siirtyy Vehoniemen Automuseon tiloihin. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtumassa esiintyvät Kangasalan Soittokunnan puhallinyhtye, Vuoden nuori pelimanni Arvid Lunden ja Pirkka-Hämeen Jätkäperinneyhdistyksen orkesteri Tilaisuuden juontaa Jorma Mäkinen.

Lions Club Kangasala Harjula alkoi vuonna 2013 järjestää nimensä mukaisesti Kangasalan harjuille kotiseututapahtumia. Ne olivat jatkoa Harjulan klubin Kesäisin päivä Kangasalla -konserteille. Aluksi kohteena oli Haralan harju, mutta vuonna 2015 todettiin, että koti tapahtumalle löytyi Vehoniemenharjulta. Tapahtuman ideoijina ja taustavaikuttajina ovat olleet Marita ja Esko Laurio.