Lahjakori toi voiton kaikille

Jos arvosana on asteikolla nollasta neljään vain yksi, olisi muutos ehdottomasti paikallaan. Koripallokorin puuttuminen nakersi Pälkäneen yhteiskoulun tulosta viimevuotisessa viihtyvyyskyselyssä, jolla aluehallintovirasto kartoitti koulupihojen liikkumismahdollisuuksia. Enää viihtyvyys ei jää ainakaan katukorismahdollisuudesta kiinni, sillä Pälkäneen seudun soroptimistiklubi ja Lions Club Pälkäne lahjoittivat koulun käyttöön nuorten kaipaaman koripallotelineen. Kunta vastasi kenttäalueen pelikuntoon järjestämisestä.

Uusi teline madaltanee osaltaan entisestään kynnystä koripalloiluun, joka viime vuosina on noussut yhdeksi Pälkäneen vahvasti kehittyvistä joukkuelajeista.

Pihaliikunnan uusi ulottuvuus joutui tositestiin viimeistään viime perjantaina, kun soroptimistit, leijonat ja yhteiskoulun väki ottivat mittaa toisistaan virallisessa neljän joukkueen telineenluovutusturnauksessa. Ilman koripallotelinettä jo pitkään sinnitelleiksi yhteiskoulun molemmat joukkueet pärjäsivät katukoriksessa hyvin; Höge’s bitches ja Ida’s Angels raivasivat leijonat ja soroptimistit tieltään matkallaan loppuotteluun.

Näin ollen lahjoittajajoukkueiden kohtaamiselle ei tarvinnut järjestää erillistä peliä vaan joukkueet saivat pelata vastakkain pronssiottelussa. Osalle yleisöstä tämä tosin ei vaikuttanut tulevan yllätyksenä.

Huvennutta energiatasoaan pelaajat pääsivät kohentamaan kaikille osallistujille jaetuilla suklaalevyillä. Juhlakalu eli koripalloteline oli jo aiemmin juhlallisin menoin varustettu Nuorten ääni -tarralla sen merkiksi, että koripallotelinettä kaivanneiden nuorten ääntä saatiin kuuluville.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?