Riehuja aiheutti vahinkoja pubissa

Kolmikymppinen illanviettäjä heitti toista asiakasta tuopilla Kangasalan Myrskyluodossa lauantai-iltana. Tämän jälkeen mies repi vesiputkia vessassa. Kun järjestyksenvalvoja lähti poistamaan riehujaa, päädyttiin painiin. Hanttiin pistänyt mies muun muassa puri järjestyksenvalvojaa rintaan.

Paikalle puolen yön jälkeen hälytetty poliisi vei edelleen vastahakoisen miehen poliisiasemalle. Miestä epäillään muun muassa pahoinpitelystä, vahingonteosta, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja haitanteosta virkamiehelle. Kahakan jälkeen pubiin piti tilata päivystävä putkimies vahinkoja korjaamaan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>