Körhämö ja Takala selvittivät triathlonin

Jani Körhämö selvitti triathlonin alle 11 tunnissa.

Haltian teräsmies Jani Körhämö ja kangasalalainen Jarmo Takala selvittivät täyden matkan triathlonin elokuun lopussa Virossa. 3,8 kilometrin uinnin, 180 kilometrin pyöräilyn ja 42,2 kilometrin maratonin ajassa 10.46.47 selvittänyt Jarmo Takala oli 50-vuotiaissa miehissä toinen. Körhämö käytti suoritukseen aikaa 10.49.11 ja oli kahdeksas 40-vuotiaiden miesten sarjassa.

Tallinnan kupeessa järjestettävän Triathlon Estonian reittiä kehutaan nopeaksi. Villu Vakran kolmen vuoden takainen reittiennätys on 8.46.19. Tämänvuotisen kisan voittanut Rainer Kuhi käytti matkaan aikaa 9.07.23.

Jarmo Takala oli 50-vuotiaden sarjan kakkonen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?