Urheilupsykologi luennoi tietoisuustaidoista

Urheilupsykologi Anna Andersén luennoi Pälkäneellä yhteiskoulun auditoriossa tulevana lauantaina aiheesta urheilijan tietoisuustaidot. Kello 14–16 pidettävällä luennolla käsitellään mielen merkitystä urheilussa. Ratsastuksen näkökulma luennossa on osuudessa, jossa otetaan huomioon työskentely hevosen kanssa. Luento sopii kaiken tasoisille harrastajille, kilpailijoille ja valmentajille.

Andersénin aiheita ovat muun muassa mielen toiminta, ajatukset ja tunteet, läsnäolo ja keskittyminen. Andersén ohjaa myös harjoituksin käsittelemään haastavia tunteita, kuten jännitystä, pelkoa ja kehollisuutta.

Anna Andersén on sertifioitu urheilupsykologi, joka kouluttaa ja valmentaa tietoisuustaidon eli mindfulnessin soveltamisesta urheiluun ja työelämään.

Pääsymaksullisen luennon järjestää Islanninhevosystävät Alsaela ry. Lippuja saa myös auditorion ovelta, mutta ilmoittautumiset toivotaan etukäteen sähköpostilla: islanninhevosystavat.alsaela@gmail.com.