Napapiirin sankarit ja Autot vaeltavat Pälkäneelle

Jannen (Jussi Vatanen) luontoretkeen tulee pari muuttujaa muun muassa Kämäräisen (Santtu Karvonen) muodossa. Kuvat Mikko Rasila © Yellow Film 2016

Kiertävä elokuvateatteri Filmipyörä tuo kolmansiin jatko-osiin ehtineen kotimaisen komedian ja Disneyn animaation Pälkäneen yhteiskoulun auditorioon.

Napapiirin sankareiden Janne (Jussi Vatanen) lähtee tällä kertaa etsimään itseään tunturiin. Luontoretriitti ei kuitenkaan suju alkuperäisen suunnitelman mukaan, koska mukaan tunkee seuraa ja pari muuta muuttujaa. Saman kokee myös Inari (Pamela Tola), joka pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisat tarjoavat mahdollisuuden tuoda esiin johtajuutta, mutta miten käy, kun joukkueeseen häärää myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen). K12.

Autot elokuvan legendaarinen Salama McQueen (Sami Uotila) uhkaa jäädä syrjään rakastamastaan lajista uusien, huippunopeiden kilpa-autojen varjossa. Punainen menopeli tarvitsee hyvän suunnitelman pystyäkseen todistamaan nopeutensa ja siinä häntä auttaa mekaanikko Cruz Ramirez (Essi Hellén). Elokuvan suomalaisina ääninä kuullaan myös Heikki Silvennoista (Martti) ja Heikki Helaa (Dusty). Suomeksi dubattu elokuva on sallittu kaikenikäisille.

Napapiirin sankarit 3 maanantaina 18.9. ja keskiviikkona 20.9. kello 18.30 sekä tiistaina 19.9. kello 19. Autot 3 tiistaina 19.9. kello 16.30 ja keskiviikkona 20.9. kello 16.00.

Salama McQueen kohtaa uudet haasteet.