Maailman mielenterveyspäivää vietettiin Toivoa kirjallisuudesta -teemalla

Pälkäneellä toivokirjajulisteita on nähtävillä Kostiakeskuksessa ja pääkirjasto Arkissa.

Oman toivokirjansa voi kirjoittaa julisteeseen Kostiakeskuksessa ja kirjastossa. Oman kirjavinkkinsä voi kertoa myös somessa.

Maailman mielenterveyspäivää vietettiin eilen tiistaina Toivoa kirjallisuudesta -teemalla. Epävarmassa maailmassa toivon merkitys mielenterveydelle korostuu. Kirjat ja kirjallisuus voivat tuoda elämään toivoa, iloa ja voimaa. Päivän mielenterveyttä edistävä viesti olikin: mielenterveys on terveyttä, jota voi vahvistaa.

Pälkäneen Kostiakeskus ja kirjasto olivat mukana teemapäivän vietossa. Molemmissa paikoissa on esillä juliste, johon Pälkäneen Vihreät sekä puolueen valtakunnallisesti tunnetut poliitikot Touko Aalto, Olli-Poika Parviainen, Satu Hassi ja Pekka Haavisto rakensivat oman Toivokirjavinkkaus -julisteen.

– On tärkeää nostaa mielenterveysasioita esiin, eikä toivoakaan saa unohtaa, Heli Merimaa Pälkäneen Vihreistä miettii.

Merimaan oma valinta toivokirjalistalle oli helppo.

– Itsestään selvä valinta oli Toscanan auringon alla. Se sopii ruokakulttuuristaan ja lähiruoastaan tunnetun Pälkäneen toivokirjaksi, onhan Pälkäne vähän niin kuin pieni Toscana itsekin, Merimaa toteaa.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>