Maailman mielenterveyspäivää vietettiin Toivoa kirjallisuudesta -teemalla

Pälkäneellä toivokirjajulisteita on nähtävillä Kostiakeskuksessa ja pääkirjasto Arkissa.

Oman toivokirjansa voi kirjoittaa julisteeseen Kostiakeskuksessa ja kirjastossa. Oman kirjavinkkinsä voi kertoa myös somessa.

Maailman mielenterveyspäivää vietettiin eilen tiistaina Toivoa kirjallisuudesta -teemalla. Epävarmassa maailmassa toivon merkitys mielenterveydelle korostuu. Kirjat ja kirjallisuus voivat tuoda elämään toivoa, iloa ja voimaa. Päivän mielenterveyttä edistävä viesti olikin: mielenterveys on terveyttä, jota voi vahvistaa.

Pälkäneen Kostiakeskus ja kirjasto olivat mukana teemapäivän vietossa. Molemmissa paikoissa on esillä juliste, johon Pälkäneen Vihreät sekä puolueen valtakunnallisesti tunnetut poliitikot Touko Aalto, Olli-Poika Parviainen, Satu Hassi ja Pekka Haavisto rakensivat oman Toivokirjavinkkaus -julisteen.

– On tärkeää nostaa mielenterveysasioita esiin, eikä toivoakaan saa unohtaa, Heli Merimaa Pälkäneen Vihreistä miettii.

Merimaan oma valinta toivokirjalistalle oli helppo.

– Itsestään selvä valinta oli Toscanan auringon alla. Se sopii ruokakulttuuristaan ja lähiruoastaan tunnetun Pälkäneen toivokirjaksi, onhan Pälkäne vähän niin kuin pieni Toscana itsekin, Merimaa toteaa.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>