Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlitaan Ämmätsässä

Kyynärö-Ämmätsä-Vahdermetsän kyläyhdistys haluaa juhlistaa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä järjestämällä Ämmätsän kylätalolla juhlan sunnuntaina 22. lokakuuta kello 15. Esiintyjänä on oopperalaulaja, sopraano Laura Leisma, joka on myös Ämmätsän järvenrannan kesäasukas. Hän tulee säestäjänsä, pianonsoiton lehtori Sanna Vaarnin kanssa esittämään Oskari Merikannon, Jean Sibeliuksen ja Toivo Kuulan lauluja. Kenraali evp. Pertti Salminen, nyt maailmalta takaisin Kyynärön kylään muuttaneena, pitää juhlapuheen Suomen itsenäisyyden ajasta. Oman kylän sotaveteraani Into Uusitalo puolestaan kertoo raskaista sotavuosien kokemuksista rintamalla. Juhlaväki saa laulaa yhdessä muistojen lauluja itsenäisyytemme vuosikymmeniltä. Kylätoimikunnan emännät tarjoavat juhlakahvit kakun kera pientä maksua vastaan.

Tuomo Nisula

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?