Tangon taikaa Nuijalla

Vesa Formunen ja Sini Tuomisalo ovat tehneet yhteistyötä jo kymmenen vuoden ajan.

Pälkäneellä kuullaan tangon taikaa sunnuntaina 22. lokakuuta, kun Sini Tuomisalo ja Vesa Formunen saapuvat konsertoimaan Nuijantalolle. Pälkäneen Eläkeläisten Kerhon järjestämä konsertti alkaa kello 15. Nuijalla kuullaan tangoja sekä Suomesta että ulkomailta, muun muassa Unto Monosen Kohtalon tango, Reino Helismaan Parodiatango ja Toivo Kärjen Tango Sinikalle. Konsertin tuotolla tuetaan eläkeläisten kerhon virkistys- ja retkeilytoimintaa.

Mezzosopraano Sini Tuomisalo on Porista kotoisin oleva muusikko, ja hän on opiskellut muun muassa Pietarin ja Italian Triesten konservatorioissa. Tuomisalo on tunnettu Teatteri Reposaaren produktioiden ohjaajana. Hänen laulurepertuaarinsa on monipuolinen: hän taitaa niin venäläisen ohjelmiston, suomalaiset laulelmat, tangot kuin italialaisen 1930–60-luvun viihdemusiikinkin.

Vesa Formunen on Harjavallasta kotoisin oleva hanuristi ja Nakkilan Harmonikat ry:n taiteellinen johtaja. Hän toimii harmonikanopettajana sekä yksityisesti että kansanopistossa.  Tuomisalo ja Formunen ovat tehneet yhteistyötä jo kymmenen vuoden ajan.