Säästöpankin yritystiimi jalkautuu sorvin äärelle

Paula Kasakkamäki toimii Aito Säästöpankin yritysrahoituspäällikkönä Pälkäneen ja Kangasalan alueella.

Yrittäjiin ja yrittäjyyteen panostanut Aito Säästöpankki on palkannut tänä vuonna neljä uutta yritysrahoituspäällikköä. Pälkäneen ja Kangasalan alueella yrittäjien yhteyshenkilönä toimii yritysrahoituspäällikkö Paula Kasakkamäki.

Aito Säästöpankin uusi, nelihenkinen yritystiimi on jalkautunut yrityksiin.

– Asiakastapaamisia on järjestetty esimerkiksi laboratoriossa ja leipomossa. Kun menemme asiakkaan luo, pääsemme samalla tutustumaan yrityksen arkeen ja ymmärrämme paremmin sen liiketoimintaa, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen kertoo.

Pankissa tiedetään, että myös yrittäjät arvoistavat henkilökohtaista palvelua ja tuttua yhteyshenkilöä, joka elää mukana yrittäjän arjessa.

– Emme tuijota pelkästään Exceliä, vaan haluamme kuulla numeroiden takaa löytyvän tarinan. Asiakastapaaminen voidaan järjestää missä vain ja milloin vain, Ahonen lupaa.

Vaikka monet yritystenkin pankkiasiat hoituvat sähköisesti, netti ei pysty korvaamaan kasvokkain tapahtuvia keskusteluja. Aito Säästöpankin toukokuussa teettämä tutkimus kertoo, että yrityspäättäjät arvostavat henkilökohtaista pankkipalvelua: 91 prosenttia vastaajista hoitaisi pankkiasiansa mieluiten yhden yhteyshenkilön kanssa.

Tutkimukseen haastateltiin 200 yrityksen pankkiasioista päättävää henkilöä Tampereen, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven ja Kangasalan alueella. Aito Säästöpankki palvelee erityisesti pk-sektorin yrityksiä ja yrittäjiä.

Tutkimuksen kohderyhmänä olivat liikevaihdoltaan alle kolmen miljoonan euron yritykset. Tutkimuksen toteutti Sales Questor Oy.