Ahonen on nousemassa Nuorkauppakamarin puheenjohtajaksi

Ellimaija Ahosesta on tulossa Suomen Nuorkauppakamarin puheenjohtaja. Ensi vuoden hän toimii varapuheenjohtajana.

Kangasalan Ruutanassa asuva Ellimaija Ahonen on nousemassa vuonna 2019 Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtajaksi. Valintaa ennakoi se, että Ahonen valittiin ensi vuodeksi Suomen Nuorkauppakamarin varapuheenjohtajaksi.

35-vuotias Ahonen on aiemmin toiminut paikallistasolla, aluejohtajana sekä kansallisessa hallituksessa. Pirkanmaan nuorkauppakamaria vuoden 2014 johtanut Ellimaija Ahonen palkittiin vuoden puheenjohtajana niin Suomessa, Euroopassa kuin maailmassa.

Ahonen työskentelee koulutusvientiyritys Learning Scoopin toimitusjohtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri.

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vaalikokous järjestettiin Turussa lokakuun puolivälissä.