Kuituilta Nuijalla

Kannattaako liittyä valokuituun, kun 4g:n kauttakin netti toimii siedettävästi?

Milloin nopea, kiinteä netti saapuu meidän kylälle?

Keneltä kannattaa ottaa liittymä ja millaisia kanavapaketteja tai muita palveluita yritykset tarjoavat?

Muun muassa tällaisia miettivien kannattaa suunnata tiistaina Nuijantalolle, jossa Pälkäneen joka kolkkaan valokuituverkkoa rakentava Pälkäneen Valokuitu Oy järjestää infotilaisuuden. Pälkäneen lisäksi kuidusta on kiinnostuttu myös rajan takana: mikäli liittyjiä kertyy riittävästi, valokuitua saatetaan vetää myös Pakkalan suuntaan.

Nuijalla (Onkkaalantie 102, Pälkäne) tiistaina 7.11. kello 18 alkavassa kuituillassa Pälkäneen Valokuitu ja Elenia kertovat valokuitu- ja sähköverkon rakentamisen etenemisestä, aikatauluista ja muista ajankohtaisista asioista. Paikalla ovat myös verkkoa rakentavan Exsane Oy:n edustajat sekä valokuituverkon palveluja tuottavat Telia, Elisa ja Kuuskaista.

Syksyllä valokuitua vedettiin Pälkänevedentien varteen. Samassa yhteydessä siirretään myös sähköjohdot maan alle myrskyiltä turvaan.