Lietetyhjennykset tehdään tilauksesta

Aarne Raevaara kirjoitti (SHL 15.11.) jätetaksaesityksessä olevasta lietteiden tyhjennysten hukkakäyntimaksusta. Pirkanmaan Jätehuolto hoitaa lietetyhjennykset joko asiakkaan tilauksesta tai asiakkaan kanssa sovitun säännöllisen rytmin mukaisesti. Asiakas on aina tietoinen tulevasta tyhjennyksestä. Hukkakäyntimaksu voidaan veloittaa ainoastaan, jos kaivoa ei voida tyhjentää asiakkaasta johtuvan syyn tai kiinteistöllä vallitsevien olosuhteiden takia. Esimerkkejä tällaisista tilanteista ovat lukossa oleva pihaportti ja kaivon tyhjennyksen tarpeen muutos, josta asiakas ei ole ilmoittanut.

 

Miia Siukola

Logistiikkainsinööri

Pirkanmaan Jätehuolto

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?