Kahvikonsertissa sota-ajan säveliä ja uudempaakin tuotantoa

Ensi sunnuntaina 100–vuotiasta Suomea juhlitaan kaikille avoimella ilmaiskonsertilla Aitoon Honkalassa. Kello 14 alkavan konsertin järjestävät yhteistyössä Aitoon yhdistykset: reserviläiset, Martat, maa-ja kotitalousnaiset, AiKa ry, SPR, VPK ja Erämiehet.

Konsertissa esiintyy Panssarinyrkin manttelinperijä Varusmiestoimikunnan orkesteri Parolannummelta ohjaajanaan yliluutnantti Kimmo Kopra. Ohjelmistossa on niin vanhoja suosikkikappaleita sota-ajalta kuin uudemmastakin musiikkituotannosta.

Matias Hildenin juontamassa tilaisuudessa kuullaan myös runoja Helena Saarisen lausumana. Väliajalla on tarjolla ilmaiset kahvit sekä maa-ja kotitalousnaisten leipomia herkkuja. Aitoon keskustan jouluvalot syttyvät konsertin jälkeen. Paikalla on glögitarjoilu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?