Suomi 100 Sahalahdella

Itsenäisyyspäivää vietetään Sahalahdella perinteitä kunnioittaen. Juhlapäivän vietto alkaa 6. joulukuuta kello 10 Sahalahden kirkossa. Sanajumalanpalveluksen ohjelmaan kuuluu perinteiseen tapaan partiolaisten lupauksenanto. Jumalanpalveluksen jälkeen vuorossa on seppeleiden lasku sankarihaudoille.

Sahalahtelaisjärjestöt järjestävät itsenäisyysjuhlan juhlatalo Kontulassa. Juhla alkaa kello 12, ja ennen juhlaa on tarjolla kakkukahvit. Juhlapuheen pitää Kangasalan nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eemeli Saarela. Musiikkia esittävät paikalliset nuoret muusikot ja Sahalahden kirkkokuoro. Kontulassa on esillä Jari Männikön kokoama Mannerheim-risti -näyttely. Juhlassa jaetaan myös Sahalahti-Seuran Sahalahti-palkinto eli huomionosoitus Sahalahden ja sahalahtelaisten hyväksi tehdystä työstä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?