Kaavalla tukea maatilamatkailulle

Kunnanhallitus päätti asettaa nähtäville ehdotuksen ranta-asemakaavaluonnoksesta, jonka tarkoituksena on parantaa edellytyksiä uudenlaista – hiehojen ja perinnebiotoopin hoitoon liittyvää – maatilamatkailutoimintaa varten Luikalassa Pälkäneellä.

Luikalansaaren lounaispuolella Pälkänevedellä sijaitseva Etusaari on saamassa kaavaan 1220 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta viidelle loma-asunnolle ja parille matkailurakennukselle. Täysin uusia rakentamiseen osoitettavia alueita on yksi; loput sijoittuvat jo olemassa olevien mökkien kohdalle.

Kaava-alueesta ja rantaviivasta säilyy valtaosa rakentamattomana. Rakentaminen sijoittuu suunnittelualueen pohjoisosaan ja alueen koillisosaan jää yhtenäinen rakentamaton alue ja vapaata rantaviivaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?