Auraajalle suurkiitos

Sivuteiden auraajalle Onkkaalan alueella on satanut ”lunta tupaan” työnsä laadusta. Nyt on kiitoksen paikka.

Torstaina 18.1. iltapäivällä asialla oli todellinen ammattimies (ihan oikeasti). Ainakin täällä Kangaspolun alueella hän teki hyvää ja huolellista työtä, eikä peuhuuttanut ”tuhatta ja sataa” kuten joku aikaisemmin. Tämä ammattilainen työnsi aikaisemmin tielle jätetyt penkat sinne mihin ne kuuluvat, eli ojaan. Kuultuani traktorin äänen, menin katsomaan kuinka vahva valli kiinteistön liittymässä on tällä kertaa. Myönteinen yllätys: ei muruakaan! Tämä osoittaa, että auraustyön pystyy tekemään tukkimatta liittymiä, jos tahtoa ja taitoa riittää.

Tätä lisää sanoi huutolainen, kun puuroa sai. Kiitos ja ylistys!

Raimo Ohtonen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?