Rauli Aho hiihtosuunnistuksen SM-pronssille

Pälkäneelle tuli menestystä Keravan Keinukallion hiihtokeskuksessa ratkotuissa hiihtosuunnistuksen SM-sprinteissä, kun Valkeakosken Hakaa edustava Rauli Aho voitti pronssia poikien H15-sarjassa. Vain 54 sekuntia erotti Raulin mestaruudesta. Niin ikään Hakaa edustava laitikkalalainen Ilmari Aho sijoittui poikien H17-sarjassa neljänneksi vain 22 sekuntia pronssimitalista.

Pälkäneen Luja-Lukkoa edustava laitikkalalainen Katja Linnainmaa hiihti tyttöjen D15-sarjassa kuudenteen sijaan oikeuttavan ajan, mutta viimeisen rastin huolimaton leimaus johti harmillisesti hylkäykseen.

Suunnistajilla suksi kulkee myös sileällä, sillä Rauli Aho hiihti viikkoa myöhemmin Hopeasomman loppukilpailussa Kuhmossa 14-vuotiaiden poikien viidellä kilometrillä kymmenenneksi ja viestihopealle Valkeakosken Hakan joukkueessa. Linnainmaa puolestaan urakoi Pirkan Hiihdon 45 kilometrin pituisella puolimatkalla alle 18-vuotiaiden tyttöjen kolmanneksi.