Aamukahvien sijaan olikin After work

Ensimmäistä kertaa järjestetty kunnan ja yrittäjien After work -ilta keräsi Aapiskukon kabinettiin reilut parikymmentä osallistujaa.

Pälkäneen kunnan ja yrittäjien perinteiset aamukahvit korvattiin viime torstaina After work -tilaisuudella.

– Halusimme tällä kertaa järjestää aamukahvien sijaan tilaisuuden, joka ajoittuu työpäivän jälkeen. Näin nekin yrittäjät pääsevät osallistumaan, jotka eivät yritystensä aukioloaikojen puitteissa koskaan ehdi aamukahveille, Pälkäneen yrittäjien puheenjohtaja Satu Ukkonen kertoo.

Aapiskukon kabinetissa pidetty After work keräsi paikalle reilut parikymmentä yrittäjää Onkkaalasta, Laitikkalasta ja Luopioisista. Paikalla oli myös kunnan päättäjiä, joista osalla oli tilaisuudessa kaksoisrooli.

Mirkku Merikari Aapiskukosta järjesti After workeille yllätyksen. Ilta alkoi Sinebrychoffin tuotteiden esittelyllä ja maistelulla. Esittelijänä toimi Aapiskukon Pekka Laitinen.

Tuote-esittelyn jälkeen palkittiin kuukauden yritys, joka oli tällä kertaa markkinointiyritys Chase&Snow Oy.

Pekka Laitinen Aapiskukosta esitteli After workissa Sinebrychoffin tuotteita.

Elinkeinojohtaja Jaana Koivisto ja yrittäjäyhdistysten edustajat kertoivat yrittäjiä koskevista ajankohtaisista asioista. Kaikki paikalla olleet henkilöt esittäytyivät ja illan teemana ollut verkostoituminen pääsi hyvin käyntiin.

After work sai yrittäjiltä hyvän vastaanoton.

– Ilta sujui mukavasti ja yrittäjät viihtyivät. Varmasti järjestämme näitä silloin tällöin jatkossakin, Ukkonen totesi illan päätteeksi.

 

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Chase&Snow on kuukauden yritys

Reilun vuoden ikäinen, Laitikkalasta käsin toimiva markkinointialan yritys Chase&Snow palkittiin kuukauden yrityksenä viime torstaina kunnan ja yrittäjien yhteisessä After work -illassa.

Yrityksen toinen perustaja, Lumia Huhdanpää-Jais vastaanotti palkinnon, Leipomo & Kahvihuone Paulan leipoman tuoreen ruisleivän. Samalla hän esitteli yrityksensä, jota hän pyörittää yhdessä miehensä, Dominik Jaisin kanssa.

– Teemme kotisivuja avaimet käteen -periaatteella. Tarkoituksenamme on olla

Pälkäneen Yrittäjien puheenjohtaja Satu Ukkonen ja Pälkäneen kunnan elinkeinojohtaja Jaana Koivisto palkitsivat kuukauden yrityksen, Chase&Snow Oy:n. Lumia Huhdanpää-Jais vastaanotti palkinnon.

pienyrittäjän paras markkinointikaveri, Huhdanpää-Jais kertoi.

Chase&Snow Oy tekee tarvittaessa kaiken www-sivujen valmistuksessa tarvittavan sisällöntuotannosta, käännöstöistä ja valokuvauksesta lähtien.

– Toteutamme graafisen ja teknisen suunnittelun ja hakukoneoptimoinnin. Meiltä saa myös markkinoinnin konsultointia ja sivujen ylläpitoa.

Lumia Huhdanpää-Jais kertoo, että monelta pienyrittäjältä puuttuu sähköinen markkinointi kokonaan.

– Yrittäjien pitäisi tietää, että se puskaradio, jonka kautta työt tulevat, siirtyy enemmän ja enemmän verkkoon. Pelkkä somettaminekaan ei yleensä riitä. Tarvitaan hyvät kotisivut, joiden täytyy löytyä, vaikuttaa ja myydä, jotta niistä olisi jotain hyötyä. Me teemme sellaisia sivuja aivan pienillekin yrityksille!

Laitikkala tarjoaa yrittäjän mielestä hyvät puitteet elämään ja yrittämiseen.

– Täällä on luonto lähellä, riittävät palvelut saavutettavissa ja asumiskustannukset ovat kohtuulliset. Sitä paitsi Laitikkalassa on paremmat nettiyhteydet kuin Essenissä Saksassa oli ja se on sentään suuri kaupunki, Huhdanpää-Jais kehuu.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>