Huipun näköalaterassi on avoinna joka päivä

Sappeen Huipun yläterassista on kalustettu aurinkoinen näköalaterassi. Huippu on avoinna läpi kesän joka päivä.

Sappeenvuoren laella on avannut uusi aurinkoinen näköalaterassi, joka palvelee päivittäin läpi kesän.

– Olemme panostaneet erityisesti terasseihin, sillä näköalat ovat huikeat, Sappeen ravintoloita toukokuusta alkaen pyörittänyt Emma Marjanen sanoo.

Huipun yläterassilta aukeaa hulppeat näkymät Laipanmaan korpiin ja järvenselille. Maisemien lisäksi voi ihastella hyppyreistä painelevia alamäkiajajia.

16. kesäkuuta kauden avajaisiaan viettävän Bike Parkin lisäksi kesäteatteri vetää Sappeeseen kävijöitä ja majoittujia matkojenkin päästä. Tämänkesäisen On kesäyö -musiikkinäytelmän ensi-ilta on tiistaina 3.7.

Lisäksi Sappee on muun muassa motoristien suosittu päiväretkikohde, sillä sinne saa kurvailla idyllisten maalaismaisemien keskellä.

Huipun keittiön kesälistalta löytyy muun muassa pizzoja, burgereita, salaatteja, pastoja ja risottoja. Ruokaa saa iltamyöhään saakka.

– Meillä on luja usko, että kesästä tulee hieno ja vilkas, Marjanen sanoo.

Huippu ja sen terassi ovat auki maanantaista torstaihin kello 11–22. Perjantaisin ja lauantaisin Huippu sulkee tuntia aiemmin ja sunnuntaisin kello 18.

– Vohveli toimii juhannuksen jälkeen viikonloppuiltaisin pubina yöllä kahteen saakka, Emma Marjanen kertoo.

Sappeen Huipun yläterassista on kalustettu aurinkoinen näköalaterassi. Huippu on avoinna läpi kesän joka päivä.

Bike Parkin kausi alkaa SM-kisalla

Sappee Bike Parkin tämän kauden avajaisia vietetään lauantaina 16. kesäkuuta. Avajaisviikonloppuna Bike Park on avoinna kello 11–17.

Osa Sappeen baanoista otettiin käyttöön viime viikonlopun ”esiavajaisissa”. Tulevana viikonloppuna Sappeessa painavat huippukuskit, sillä maastopyöräenduron SM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan Sappeen rinteissä ja metsäpoluilla 9.–10. kesäkuuta.

Rinteet on varattu kisaviikonloppuna ainoastaan kilpailijoiden käyttöön. Lauantai on harjoituspäivä. Kisareiteille pääsee silloin kello 11 alkaen, ja hissit pyörivät kello 17:ään saakka. Sunnuntaina ensimmäiset kuskit starttaavat radalle kello 10. Palkinnot jaetaan kello 16.30.

Kisakuskien lisäksi Sappeessa on lyhempi reitti junioreille ja fundurolle, jossa keskitytään letkeisiin ja hauskoihin erikoiskokeisiin.

Maastopyöräenduron SM-sarjassa ajetaan viisi osakilpailua. Messilästä toukokuussa alkanut sarja huipentuu syyskuun puolivälissä Ukkohalla-Paljakan vaaramaisemissa ajettavaan päätösosakilpailuun.