Kokeilijoita riitti jonoksi asti

Miten nousta laudan tai kanootin kyytiin, miten päästä liikkeelle ja kuinka pysyä vielä pystyssäkin? Nämä olivat kysymyksiä, jotka selvästi kiinnostivat lämpimänä kesäpäivänä Vesaniemen uimarannalla viileän Vesijärven rantamilla viime viikonloppuna pidetyssä liikuntatapahtumassa.

Ilmoitettu tapahtuma-aika oli jo hyvän aikaa sitten päätöksessään, mutta etenkin melonta- ja sup-lautailu-pisteillä riitti edelleen uteliaita jonollisen verran. Näin oli toki tarkoituskin; aamukymmeneltä alkaneen tapahtumapäivän ideana oli paitsi esitellä erilaisia yhdessäolon ja liikuntaharrastuksia myös tarjota mahdollisuuksia näiden kokeilemiseen. Mukaan oli saatu toistakymmentä eri harrastepistettä, ja kun sauna oli kaikkien rannalle saapuvien käytettävissä ja tarjoilut pelasivat, oli väki Vesaniemessä syystäkin hymyssä suin.

Oletettavasti ensi kesänä ”Liikunnan iloa vauvasta vaariin” -tapahtumalle on entistä paremmat ja vehreämmät puitteet jo siitä syystä, että nyt pitkään jatkunut kuivuus ei ole tarjonnut vastakylvetylle uimarannan nurmikolle kummoisiakaan eväitä kasvuun.

Tapahtuman nimen mukaisesti Vesaniemen uimarannalla oli tarjolla liikuntaa ja ulkopuuhaa sekä lapsille että aikuisille. Tekemistä löytyi niin vedestä kuin kuivalta maaltakin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?