Jukola-lippu liehuu Kangasalan kaupungintalolla

Jukola-lippu nostettiin Kangasalan kaupungintalon edustalle. Kuva: Iida Savolainen

Lahti-Hollola Jukolan päätösjuhlassa Jukola-lippu luovutettiin kangasalalaisille. Heti Jukolan jälkeisenä maanantai-aamuna se vedettiin salkoon Kangasalan kaupungintalon edustalle.

Jukola 2018 jää historiaan osanottajaennätyksen rikkojana ja suunnistuksellisesti erityisen vaativan maaston puolesta. Ensi vuonna on Kangasalan vuoro pistää merkkinsä Jukola-historiaan.

Kangasala Jukolan järjestäjät olivat Lahti-Hollolassa talkoolaisina tutustumassa tapahtumatoimintoihin ja hakemassa oppia Lahti-Hollolan järjestelyistä.

‒ Näimme ja koimme nyt viimeisen Jukolan ennen omaa Jukolaamme, ja pystyimme keräämään tärkeää informaatiota omien suunnitelmiemme tarkentamiseen, sanoi Kangasala Jukolan pääsihteeri Antti Rantala.

Jukolan järjestäjä vaihtuu joka vuosi, mutta tieto siirtyy avoimesti järjestäjältä toiselle.

‒ On muistettava, että järjestäjien vuosittaisesta vaihtumisesta huolimatta, niin nykyiset kuin tulevat järjestäjät teemme yhteistyötä Jukolan viestin ja suunnistuksen hyväksi. Tiedon vaihto on tärkeä osa sitä ja nyt olemme saaneet lisää näkemystä omaan viimeisen vuoden työskentelyymme. Näillä eväillä voimme luottavaisin mielin lähteä tulevaan työntäyteiseen mutta varmasti erittäin antoisaan Jukola-vuoteemme.

Lahti-Hollolassa työskenteli noin 50 kangasalalaista, jotka ovat seuraavassa Jukolassa eri toimintojen vastuuhenkilöinä. Yhteensä Jukolaan tarvitaan noin 1500 vapaaehtoista. Talkoolaisilmoittautuminen on jo avattu Kangasala Jukolan kotisivulla.