Rattijuoppo tavoitettiin metsiköstä

Poliisi tavoitti Lahdentiellä ajelleen rattijuopon metsiköstä perjantai-iltana Kangasalla. Poliisipartiota vastaan tuli henkilöauto, joka päätettiin tarkastaa. Tarkastettavan ajoneuvon kuljettaja kääntyi Naistenlinnanpolulle. Auto löytyi sivutien pistosta tyhjänä. Koirapartio tavoitti kuljettajaksi epäillyn miehen metsiköstä. Mies kertoi olleensa auton kuljettaja. Ilmeni, että hän on ajokiellossa. Kuljettajalle tehtiin huumepikatesti, joka oli positiivinen kannabikselle. Kuljettajaa epäillään muun muassa rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Sunnuntai-iltana poliisi pysäytti Kangasalla henkilöauton. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Mies kuljetettiin alkometrikokeen jälkeen poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Kokeen tulos ylitti rattijuopumuksen rajan. Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli miehelle kuudes kerta vuoden sisään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?