Taidetta maaseudun rauhassa

Art Majaalahden tämänvuotinen näyttely on monipuolinen ja montaa eri tekniikkaa esittelevä kokonaisuus. Eri tiloissa tunnelma vaihtuu kiviseinien valkoisuudesta tallinylisen hämärään piha-aittojen idylliä unohtamatta. Art Majaalahti 2018 koostuu värikkäistä akryyli- ja öljyväritöistä, abstraktista taiteesta, grafiikasta, teoksista, joissa vanhaa puuta on herätelty uudelleen käyttöön, tussitöistä yllätyksellisinkin aihevalinnoin sekä aitallisesta luonto-/lintuvalokuvia. Tänä kesänä kuten jokaisena vuonna aiemminkin esillä on myös majaalahtelaisen keraamikon uniikkia taidetta.

Art Majaalahti 2018 -näyttelyn osallistujat ovat Tero Hakala, Terhi Hursti, Miia Koskinen, Leila Lehtonen, Virve Lilja, Satu Lustig, Henrietta Murto, Sanna Paus, Juha Pesonen, Sirpa Salmu, Maarit Siltamäki, Kaisa Sovero, Tuula Talli ja Marjo Wassman.

Art Majaalahti 2018 on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin kello 14–18 elokuun viidenteen päivään asti.

Ensi viikolla kesäinen konsertti

Torstaina 19. heinäkuuta TaideTallissa järjestetään konsertti kello 19. Kesäinen konsertti on nimeltään  Onnellinen vaeltaja, ja se sisältää Sarmannon ja Edelmanin lauluja. Solistina toimii Hanna Ekblom. Säestyksestä pianolla vastaa Kaja Jantsikene.