Kuhmalahdella varastettiin perämoottoreita ja työkaluja

Kuhmalahden Kaanaantiellä sijaitsevaan autotalliin murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä aikana. Varkaiden mukaan lähti Yamaha- ja Mercury -merkkiset perämoottorit. Lisäksi varkaat veivät mukanaan erilaisia sähkötyökaluja, esimerkiksi moottorisahan ja painepesurin. Tiistai-alkuillan ja keskiviikon aamuyön välisenä yönä yritettiin murtautua myös Kangasalan ammattikoulun tiloihin Sahalahdentiellä. Murto jäi yritykseksi.

Rattijuoppo Luopioisissa

Liikennevalvontaa suorittanut poliisipartio tavoitti rattijuopon Luopioisten ja Rautajärven välisellä tiellä 322 tiistaina iltapäivällä. Vuonna 1987 syntynyt mieskuljettaja puhalsi alkometriin lukemat 0,63 milligrammaa litrassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?